avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot redeschide o cauza?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot redeschide o cauza?

Dosar nr. 19427/245/2013 Curtea de Apel IASI

•Subsemnatii .... in calitate de nepoti si mostenitori al fiului decedat , P.... C... , al raposatei P.... P..... , bunica noastra , cerem detalii despre aceasta sentinta si despre cum ar trebui sa procedam la redeschiderea cauzei.
•Va rog sa specificati si ce documente aveti nevoie pentru a ne identifica!
•Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 30 August 2014
Dati detalii despre ce este vorba !

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
De pe portalul Curtii de Apel Iasi:

Ora estimata: 09:00
Complet: Penal-Apel_02
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt:
I.Admite apelurile declarate de părţile civile. Rejudecând cauza : Obligă partea responsabilă civilmente să plătească părţilor civile dobânda legală aferentă sumelor la plata cărora a fost obligată cu titlu de daune materiale şi morale , începând cu data de 7.06.2010. Obligă partea responsabilă civilmente să plătească părţilor civile sumele acordate cu titlu de daune morale, actualizate cu rata inflaţiei, calculată de la data săvârşirii infracţiunii -7.06.2010 şi până la data plăţii integrale. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate.

II.Respinge ca nefondat apelul declarat de partea responsabilă civilmente
Document: Hotarâre 261/2014 13.05.2014

Părţi
Nume - Calitate parte
Ciobotaru Alexandru - Marian- La sediul Curţii de Apel Iaşi Inculpat Intimat în apelul părţilor civile
Ciobotaru Alexandru - Marian Inculpat Intimat în apelul părţilor civile

SPITALUL CLINIC DE URGENŢÃ „PROF. DR. N. OBLU” IAªI Parte civilă

Pascariu Viorel Parte civilă Apelantă
Pădurariu Neculai Parte civilă Apelantă
Putină Maria Parte civilă Apelantă
Hariton Ecaterina Parte civilă Apelantă

FONDUL DE PROTECŢIE A VICTIMELOR STRÃZII Parte responsabilă civilmente Apelantă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sntinta definitiva masterguni masterguni buna problema mea este urmatoarea am fost inplicat intrun proces civil in calitate de inculpat in urma unui accident auto. la judecatorie am primit 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie masterguni masterguni buna , in urma unui accident de circulatie am ajuns in instanta intru-un proces civil in calitate de inculpat . dupa 3 ani de judecari am primit 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Permisul este anulat? Stefff1979 Stefff1979 04.05.2017 Ora estimata: 09:00 Complet: S2 C 12 A Tip solutie: Admis apel Solutia pe scurt: Dp.663/A- În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.p.p. admite ... (vezi toată discuția)