avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituire contravaloare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituire contravaloare produs

Buna ziua!
Am o mica problema legata de o pereche de pantofi sport achizitionata de la o firma de articole sport.Problema este ca la unul din pantofi mi s-a dezlipit imbinarea dintre talpa si partea din fata.Incaltamintea e "de firma" si ma asteptam sa ma tina cam ca si perechea anterioara,doar ca dupa ~ 4 luni a aparut aceasta problema.Cei de la magazin au fost deacord sa mi-i schimbe insa nu mai aveau acel model si drept urmare m-au fortat sa achizitionez altceva de la ei de suma respectiva.Negasind ceva sa-mi placa i-am intrebat daca nu as putea primii banii inapoi raspunsul fiind negativ.
In situatia data va intreb daca totusi ar fi obligati sa imi restituie banii?

Alte discuții în legătură

Returnare produs andreima andreima Buna ziua, Am primit cadou o pereche de papuci de la un magazin. Papucii sunt de o marca nemteasca de calitate. Papucii nu sunt comozi, ma doare talpa. Am ... (vezi toată discuția)
Voucher r.oana r.oana Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva informatii legate de vouchere, deoarece am cumparat o pereche de pantofi, care aveau defect (asta am ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)