avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare debit restant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare debit restant

Buna seara,

Sunt pers. jur. si am un contract de prestari servicii cu o alta pers. jur., nu am primit o de ceva vreme banii si as vrea sa ii dau in judecata, care ar fi ce-a mai rapida forma de recuperare a debitului?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 19:44, 29 Noiembrie 2013
Somatia de plata.
am trecut si de aceasta etapa
Sa mergeti la executor si sa trimiteti somatie prin executor, daca nici asa nu va plati cealalta parte sa depuneti contractul la executare silita. Sau sa cautati un avocat care sa introduca dosarul pe baza de contract la instanta. Dupa primirea solutiei puteti executa silit pe debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se da urmatoarea speta, la data de xx.xx.xxx intre ... S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L Buna ziua, Se da urmatoarea speta, La data de xx.xx.xxx intre 2 parti, una societate comerciala cealalta persoana fizica se incheie un contract de furnizare ... (vezi toată discuția)
Contestatie executor judecatoresc ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Vineri am primit pe e-mail si pe SMS , din partea bancii unde am cont , fata de faptul ca mi s-a pus poprire pe conturi din partea unui executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita consiliu local peterman peterman am si eu nevoie de ajutor. am formulat o ordonanta de plata, R -societate comerciala, P-consiliul local x. instanta a admis ordonanta si a obligat consiliul ... (vezi toată discuția)