In urma cu doua saptamani am avut o cearta mai serioasa cu sotia si ea a chemat politia. A fost interogata separat, nu stiu ce a declarat, eu am primit un avertisment si a doua zi a luat fetita de 4 ani si a plecat la parintii ei. Mi-a scris mesaj ca politia i-a recomandat sa nu se mai intalneasca cu mine pentru ca sunt un individ periculos pentru ea si pentru fetita si de atunci au trecut doua saptamani si nu-mi pot vedea fetita. Nu as fi pregatit acum sa cheltuiesc bani prin instanta, v-as ruga sa-mi spuneti daca ar fi o cale mai simpla sa-mi vad copilul, bineinteles ca nu se justifica in nici un caz eticheta pe care mi-a pus-o. Credeti ca ma poate evacua din locuinta chiar asa fara temei?
Evacuarea depinde de calitatea pe care o aveti cu privire la imobilul in care locuiti...Daca I-ati inspirat o temere asa de puternica incat a luat copilul si a parasite domiciliul conjugal, atunci s-ar putea ca sotia sa introduca actiunea de divort si de incredintare a minorului...Ati incercat sa discutati cu aceasta? In 2 saptamani nu ati contactat-o deloc? Ar fi trebuit sa discutati cu ea, sa ii aratati ca acea discutie aprinsa a fost doar o intamplare nefericita, care nu se va mai repeta....Timpul nu trece in favoarea dumitale , asa ca ar fi bine sa o cauti si sa va impacati, mai ales ca, cel mai mult va avea de suferit copilul...success si mai mult calm si intelegere!.
O economie facuta acum cu un eventual onorariu de av,va poate aduce pierderi mult mai mari atat financiare cat si ref. la dreptul dvs de vizita a minorei,exercitarea autoritatii parintesti,un partaj ulterior etc.Incercati o solutionare amiaila si daca nu rezolvati contactati un av pt a beneficia de consiliere din timp.
Daca deja a plecat dansa, nu se mai justifica o evacuare ca masura de protectie.
Puteti cere in instanta a va vedeti copilul dupa un program daca dansa de bunavoie nu va lasa sa va vedeti copilul.
Va multumesc pentru indrumare.
Mentionez ca sotia mea nu-mi mai raspunde la telefon, mi-a trimis doar un mesaj prin care imi interzice sa merg la parintii sai sa vad fetita ca in curand va pleca impreuna cu fetita intr-un loc unde sa nu o mai pot gasi.
As mai intreba, ar fi eficienta o plangera penala la politie sau la parchet prin care sa-i atrag responsabilitatea ca ma impiedica sa-mi exercit dreptul meu legal de a sta cu propriul copil si in plus impidica pe copil la dreptul sau superior de a sta cu tatal sau de care este foarte atasata?