sotia a parasit domiciliul conjugal luand cu ea si fetita de trei ani nespunand nimanui eu fiind la serviciu.De 4 zile nu stiu nimic de ele pt ca nu vrea sa-mi raspunda la telefon.Ce trebuie sa fac ?Pot obtine custodia copilului daca se ajunge la divort?
Buna ziua,
Cred ca va trebui sa divortati.
sunt convins ca sotia nu a plecat fara niciun motiv.
NU VETI OBTINE custodia minorei, probabil ca se va stabili o exercitare in comun a autoritattii si se va stabili un domiciliu la mama dumneavoastra trebuind sa solicitati un program de vizita.
When
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu e musai sa se intample asta.
Pentru moment va sfatuiesc sa anuntati politia dat fiind faptul ca nu puteti sa luati legatura cu sotia si copilul.
Nu e musai sa obtina sotia domiciliul copilului la ea. Depinde de foarte multi factori.
Am incercat la serviciul sotiei,la rude nu e si fetita inca nu e la gradinita.Am primit un mesaj in care mi-a spus ca a plecat cu alt barbat si nu vrea sa ma lase sa vad copilul.
Atunci clar solicitati ajutorul politiei chiar in urmatoarea ora.
Mesajul respectiv e dovada ca v-a fost rapit copilul.
Solicitati de urgenta divortul si prin ordonanta domiciliul copilului la dumneavoastra.
Mesajul arata clar ca mama nu are in minte interesul superior al copilului si ca acesta ar trebui sa revina de urgenta langa dumneavoastra. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu are dreptul sa va restrictioneze accesul la copil.
Divort
Alexa alexandru
Ce pot face daca sotia a parasit domicilil conjugal si a lasat fetita acasa asi dori sa divortez si fetita sa ramana acasa precizez ca doresc custodie comuna ... (vezi toată discuția)