buna ziua.am un srl si cand am luat fisa sintetica totala pentru niste propleme am observat ca am platit impozit pe profit f,mare si statul a incasat acea suma si eu nu am platit nimic doar pe hartie apare ,si cand am cerut lamuriri au zis ca a fost o greseala si este o rectificare ,,adevarat am vazut scurtare in fisa (rec) si inainte de ruplica incasari apare DIM dar mirare mea dece la sfarsitul coloane la debit si la incasari sunt adunate sumele si nu sterse apare totalul cu toata suma ..apelez la dumneavoastra ca contabila mea are probleme si nu pot vorbi cu ea,sper ca apar ca o sa am dividide mai mari dar nu cred ..va multumesc
Este normal ca la finalul rubricii sa totalizeze si incasarile si platile; intrucat au rectificat ( prin acea DIM ) suma inscrisa eronat la rubrica de plati, nu mai puteti beneficia de acea plata ( din pacate :) )
Activitate taxi
fionut
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu regitrele incasari si plati si inventar
sant in sistem real si inca nu am completat pt anul 2011 ... (vezi toată discuția)