buna seara! am cumparat o masina in oct 2008,pe care am inscris-o pe numele meu in 24 ian 2009.casiera de la noi din comuna mi-a calculat impozitul pe anul in curs de la 1 ian plus cele 2 luni pe anul trecut,motivind ca atunci a fost intocmit contr. vinz-cumparare intre mine si celalalt,cu toate ca masina avea nr rosii[deci si impozitul platit].la solicitarea mea ptr a ma lamuri,aceasta a replicat:'si daca ti-as explica.ai vreo facultate sa intelegi?asa faceti toti,tineti masinile in curte[neinscrise sau cu nr rosii] si vreti sa nu platiti.poate vrei sa-ti inchid geamul in nas'.stiind ca am dreptate,nu am raspuns deloc la provocari si va intreb pe dvs:exista vreo modalitate sa o trag cumva la raspundere sau sa o reclam undeva,ptr ca traind in mediul rural nu inseamna ca sintem si retardati.macar eu am termninat un liceu si bac,dar cu 8 cls sa te angajezi la primarie,sa faci intre timp o faculatate la fara frecventa si sa-ti permiti sa jignesti pe cei care contribuie la existenta ta,prin impozite,mi se pare mai mult decit strigator la cer.de abia astept un raspuns nefavorabil de dvs sa o pot injura in voie,sa ma racoresc un pic.ca la tara.ca in romanica
Pai haide sa ne gandim logic, daca dumneavoastra a-ti incheiat un contrcat de vanzare cumparare si a-ti devenit proprietar anul trecut, nu este normal sa achitati impozitul de la data cand sunteti proprietar?
da!sa gindim logic!daca nr rosii includ si impozitul pe perioada respectiva e logic sa platesc alt impozit ptr acelasi auto?daca ptr un auto fac contr vinz-cumparare si nu il inscriu[il tin ptr piese schimb] e normaal sa platesc impozit?daca contr este di8n oct 2008 si repr primariei a pus stampila si l-a luat in evidenta in ian 2009 cum poate pretinde impozitul retroactiv?da ,este logic sa achit impozitul de la data de la care sint proprietar,adica data inmatricularii la politie,logic nu?dac o tin ca piese de schimb nu sint obligat sa platesc nimic,d-le CONTABIL.cind e vorba de LUAT sinteti primii....
Auto sh
simioana69
:((Am achizitionat un auto Sh din Germania, in luna august 2012 adusa pe platforma, vinzatorul a luat primul rind de numere rosii,pe numele lui din Lugoj, apoi ... (vezi toată discuția)