avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare testament si certificat mostenitor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare testament si certificat mostenitor

Buna ziua, am si eu o cauza pentru care as vrea sa mi dati opinia Dvs. Avocatul meu a facut un apel la o sentinta civila, acest appel a fost respins "ca tardiv formulat". El face recurs la CA unde se respinge "ca nefondat recursul civil declarat de mmine impotriva deciziei civile. Irevocabil". de la CA dosarul s-a trimis din nou la tribunal. Ce se mai poate face? In ce directie trebuie sa o iau, avocatul meu nu mi a dat nici o explicatie. De plus, recursul pe care el l-a facut nu ataca decizia civila data de judecatorie.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 05:43, 2 Decembrie 2013
Îmi pare rău, dar nu mai puteţi să faceţi absolut nimic.

Chiar şi recursul a fost promovat inutil. Dacă într-adevăr apelul a fost formulat tardiv, atunci şansele de admitere a recursului au fost zero.
Multumesc foarte mult doamna Gabriela Pintea pentru raspunsul Dvs., cand m-am adresat avocatului meu mi-a spus ca se poate face recurs, ca el nu ia decat procese pe care stie ca le poate castiga, m-a mintit de la inceput, imi pare rau pentru ca l-am angajat dupa recomandarea unei foste prietene. Mi a luat 1500 euros si acum la orice intrebare pe care i o adresez raspunde evaziv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o hotarare tobescu tobescu Buna ziua, as vrea sa mi spuneti ce pot sa fac daca avocatul meu nu vrea sa mi dea prima pagina de la o hotarare? Mi a spus ca a pierduto si el nu este copist ... (vezi toată discuția)
Super-hotarare judecatoreasca ulian1 ulian1 In 2007 am deschis proces civil, pretentii, nr. dosar 15066/233/2007 judecatoria Galati, solutia se vede pe site-ul judecatoriei \"Respinge acţiunea civilă ... (vezi toată discuția)
Decizia curtii de apel, pt recalculare pensie simpatyk simpatyk Asupra recursului de fata, Prin sentinta civila nr .117/15.01.2009 a Tribunalului Dolj, a fost admisa contestatia formulata si precizata privind pe ... (vezi toată discuția)