Buna seara...
Am o problema destul de serioasa...pe data de 30.11.2013 in jurul orei 00:30 circulam cu masina pe un drum public sub influenta bauturilor alcoolice si fara a avea permis de conducere,tin sa precizez ca urmez curusuri la scoala de soferi ...la un moment dat am intrat cu masina intr-un sens giratoriu unde vehiculul a ramas suspendat pe o piatra...m-am dat jos din masina impreuna cu proprietarul si am mers la 8-9 m de locul accidentului,pe trotuar,prietenului meu facandu-i-se rau...martori nu au fost la fata locului,dar ulterior au oprit cativa participanti la trafic...echipajul politiei a ajuns dupa circa 10 minute...am spus datele personale,dar si eu si prietenul meu am declarat ca soferul a fost un anume "ION" si a parasit locul accidentului...proprietarul masinii a dormit tot drumul si nu-si aduce aminte aproape nimic...am fost dusi la sectia de politie unde ne-au luat probele cu etilotestul...eu am avut o alcoolemie de 0.78mg in aerul expirat,iar propietarul masinii 0.57mg...am fost dusi la spital unde ne-au recoltat probele de sange apoi iar la sectie...am semnat doar declaratia scrisa de mine nu si declaratia scrisa de agentul de circulatie in care scria ca organele competente au stabilit ca eu am condus masina...tin sa precizez ca exista o camera de monitorizare trafic la circa 30-40m de sensul giratoriu,dar nu parea indreptata spre sens...nu ne-au intocmit nici un proces verbal,nu avem nici o hartie la mana,nimic...la ora 5:20 dimineata ne-au dat drumul si ne-a lasat un nr de telefon sa-l contactam in cazul in care dorim sa adaugam ceva la declaratii sau sa le schimbam...in cazul lipsei probelor care sa ne invinuiasca ce masuri se pot lua impotriva noastra...am varsta de 24 de ani,sunt elev la o scoala postliceala si nu luat o amenda in viata mea...in urma cu 2 ani proprietarul masinii a fost prins la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice,dar a scapat cu o amenda administrativa deoarce era la prima abatere...
Va rog din suflet un raspuns urgent !
Multumesc anticipat
" Incurcate sunt caile Domnului...". Faceti acum scoala de soferi, conduceti fara permis pe drum public, noaptea si sub influenta bauturilor alcoolice. Fara comentarii.
Daca Politia va face dovada ca ati fost la volan ( acel ION este doar in inchipuirea dvs. ) riscati mai mult de o amenda. Faptul ca sunteti elev a unei scoli postliceale si al scolii de soferi amatori nu va scuza, nu va ajuta cu nimic.
Accident, conducere fara permis, alcoolemie....Fuguta la un bun avocat.
Alcool la volan
mariusike
In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)