avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caini, adoptie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caini, adoptie

Legea 258/2013,Articolul 8,(3) Adoptia cainilor din adaposturi se face cu respectarea cumulativa a urmatoarelor conditii:
-c) prezentarea de catre adoptator a acordului asociatiilor de proprietari sau, dupa caz, a vecinilor, in cazul adoptarii a mai mult de 2 caini;
Dar daca cel care ia caini din adaposturi,mai are acasa inca unul-doi caini (chiar si de rasa),ce facem?Ne chinuim sa pastram liniste si ordine in bloc,dar cu "haite" de caini in apartamente ce facem?Cum putem actiona in situatii de acest fel?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:17, 2 Decembrie 2013
faceti plangere pa Primarie , Politie si locul de unde stiti ca adospta si aratati ca nu sunteti de acord ca asociatie cu acest lucru.
Puteti sesiza oficial autoritatea sanitar veterinara
Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
In cazul in care adoptatorul locuieste intr-un bloc va cere acordul asociatiei, daca locuieste la casa, va cere acordul vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema caini la bloc remusica04 remusica04 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament de 70 mp si am o problema cu vecinii de deasupra. Ei au un caine doberman si pentru al doilea an la ... (vezi toată discuția)
Timisoara: hotararea consiliului local 146/14.03.2013 - sterilizarea cainilor cu si fara stapan sorinpascu sorinpascu http://www.primariatm.ro/hcl.php?unid=6E88F2A17BD2A9DAC2257B2C00463112 Vreau sa stiu daca acest HCL care nu are la baza nici o lege la nivel national, poate ... (vezi toată discuția)
Legislatie infiintare canisa caini de rasa brezan brezan Buna ziua. Din 2004 detin o casa de locuit intr-o zona cu mai multe case si cabane (case de vacanta). Casa este construia pe o supraf. de teren de 15m front ... (vezi toată discuția)