a trecut un an si nu am rezolvat nimic credeti ma nu mai stiu ce sa fac si cum sa procedez , tocmai ca nu am vrut sa se ajunga la instanta de asta am fost cat se poate de maleabila si m am facut si pres , nu pot rezolva nimic am incercat tot doar sa ma mut in alta tara ( glumesc ) ca nu cred ca pot nici asta , nu stiu chiar nu mai gasesc solutii.
Cum v-ati inteles la notar, ce scrie in tranzactie ?
la protectia copilului va trebui sa mergeti , nu sa sunati.
Pensia o puteti executa silit , acea tranzactie constituie titlu executoriu.
Puteti apela la instata pt a modifica programul de vizita si eventual pensia daca de cand v-ati inteles , i-or mai fi crescut veniturile.
adica am divortat prin notar si am obtinut custodia fetitei si ne am inteles la anumiti termeni privind minorul .dar nu scrie decat ca poate sa o ia la el acasa dar nu se specifica ca poate sa ramana ( daca vreti pot sa va scriu exact paragraful din hatarare ) asa s a stabilit si pensie o suma nu cea din venitul lui dar care niciodata nu mi a dat o spunand ca nu imi va da bani mie personal si ca ii cumpara fetitei ce are nevoie , dar pensia alimentara trebuie platita indiferent de ce ii cumpara si cum se procedeaza ca si actiune sa o pt obtine?
refuza sa mi dea bani adica pensia ei spunand ca ii cumpara diverse lucruri si nu am obtinut din salariu ca nu a vrut o suma modica pt cea de director de banca . care ar fii pasii pt ca nu am gasit un avocat care sa mi apere drepturile mele . m as duce si singura sa ma reprezint doar trebuie sa fac ceva
pai asta as fi vrut sa scrieti cum v-ati inteles exact pt vizita si cum s-a scris si in ce priveste pensia.
Pensia putea fi stabilita in natura pana la concurenta unei sume .. adica asa cum procedeaza acum sau pensie in bani, ceea ce inseamna ca in bani trebuie sa plateasca.
Poate era mai bine sa fi divortat in instanta, tranzacti aia din ce spuneti, nu va e prea favorabila.
Tata doar in acte
steriel
Vreau sa va prezint si eu o situatie delicata pentru mine. Dupa 15 de trait in concubinaj cu un X a rezultat un copil care acum are varsta de 8 ani. Din ... (vezi toată discuția)