avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lmobil fara teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lmobil fara teren

Buna ziua cum pot achizitiona terenul de sub un imobil am acte de propietate pe acest sediu administrativ si magazie de 504 metri patrati.Terenul aferent este intro parcela de 1800 metri patrati si nu are alocat nr cadastral si nu este inscrisa in cartea funciara,platesc impozit pe acest teren sunt la zi.
ce ar trebui sa fac sa dau primaria in judecata pentru al optine sau sal cumpar de la primarie[daca vor sa mil vanda]
Aveti fie posibilitatea sa-l cumparati de la proprietar; fie, daca sunt intrunite elementele prescriptiei achizitive, sa obtineti o hotarare judecatoreasca in acest sens.

Prezentati toate actele pe care le aveti unui avocat.
Daca doriti sa cumparati terenul pe care este construt sediul de firma si magazia, este imperios necesar sa stiti cine este proprietarul terenului cladit si necladit. Acesta poate sa va vanda.Daca proprietarul nu doreste vanzarea intregului teren, pentru terenul de sub constructii puteti obtine dreptul de superficie prin hotarare judecatoreasca.
Ultima modificare: Duminică, 1 Decembrie 2013
BEJENARU PETRU, Expert judiciar
terenul nu are propietar cladirea este un sediu administrativ al une aei horti viticola desfiintata in 1989 si el era inginer acolo si a preluat aceasta cladire dar nu a facu nici un act cu privire la teren
Trebuie cercetata situatia juridica a terenului din actele primariei, trebuie vazut in ce baza platiti imposit, trebuie vazut actul de preluare a cladirilor si apoi... solutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat mirage08 mirage08 Buna ziua, As vrea sa intreb ca fiind data o cladire construita pe un teren concesionat de la primaria orasului pe o perioada de 30 de ani (14 de acum ) ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare .buna ziua, am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare ... iuulian iuulian Buna ziua, Am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare de la un proprietar care la la randul lui a cumparat cu legea 112, doar casa , curtea si ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire fara teren viorica1960 viorica1960 Am cumparat in anul 2006 o cladire pe baza unui contract de vinzare-cumparare autentificat la notar ,iar la teren, notarul a mentionat\\" se transmite dreptul ... (vezi toată discuția)