avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cost eliberare copie dupa sentinta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cost eliberare copie dupa sentinta?

Daca am pierdut o sentinta si doresc sa cer eliberarea unei copii definitivate, stiu ca trebuie sa platesc 5 lei pentru definitivare. Dar cat trebuie sa platesc pentru copie? Este tariful de 2 lei/pagina? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dantintesan , utilizator 22:37, 1 Decembrie 2013
Buna seara, sa aveti taxa de timbru platita si o cerere, si mergeti la registratura judecbuatoriei si depuneti-o acolo. Nu cred ca ar fi vb. de 2 lei/pag.de xerocopiat. succes
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sentinta divort pompiliairina pompiliairina Ce trebuie sa fac pentru a definitiva o sentinta de divort. Fac mentiunea ca au trecut cele 30 zile de la comunicare, iar cealalta parte implicata nu a depus ... (vezi toată discuția)
Copie sentinta de divort torokaty torokaty Buna ziua Am nevoie de o copie a sentintei de divort, am pierdut. As vrea sa stiu cum si unde pot obtine o copie. Multumesc (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar BDR BDR Buna ziua..imi puteti spune si mie taxa de timbru judicira pentru sectorul 4 pt legalizarea unei hotarari de divort se poate achita si la cec in sectorul 4..si ... (vezi toată discuția)