avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie sentinta de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie sentinta de divort

Buna ziua
Am nevoie de o copie a sentintei de divort, am pierdut. As vrea sa stiu cum si unde pot obtine o copie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:39, 23 Martie 2018
Buna seara.
Mergeti la arhiva Judecatoriei pe rolul careia s-a solutionat dosarul dvs. cu o taxa de timbru de 5 lei si o cerere de legalizare .
Trebuie sa stiti nr, de dosar si anul in care a fost pronuntata sentinta de divort.
Daca nu mai aveti aceste date, trebuie sa le aflati in prealabil de la arhiva judecatoriei respective si apoi sa depuneti la registratura o cerere adresata presedintelui instantei prin care solicitati obtinerea unei copii legalizate a sent. respective , anexand o taxa judiciara de timbru in cuantum de 5 lei pentru un exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Formular pentru legalizarea sentintei DorianDarius DorianDarius Buna ziua, acum un an de zile am avut proces si nu am primit acasa sentinta scrisa, sentinta este definitiva. Astazi am fost la arhiva si am intrebat si mi-au ... (vezi toată discuția)
Am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Dupa cum am scris si in titlu am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti la schimbarea sanctiunii unei amenzi contraventionale. Am primit ... (vezi toată discuția)