avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare medicala dupa inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare medicala dupa inchiriere locuinta

Buna ziua,

dupa decesul tatalui meu, in februarie 2009, mama mea a figurat co-asigurat pe asigurarea mea de sanatate. Spre sfarsitul lunii trecute mama a inchiriat, cu forme legale, apartamentul ei din provincie, si s-a mutat la noi, in Ilfov. Ceea ce as dori sa aflu este ce trebuie sa fac mai departe.
1, Va trebui sa o scot de pe asigurarea mea de sanatate si sa isi plateasca singura cotizatia lunara?
2, O pot inscrie, fara sa mai iau negatie de la medicul din provicine, la un nou medic de familie de aici? (asta pentru a evita drumurile pentru negatie/transfer).
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cas la chirie RamonaLoredana RamonaLoredana Din 2009 pana in prezent mama figureaza co-asigurat prin asigurarea mea de sanatate. La sfarsitul lunii trecute si-a inchiriat apartamentul din provincie ... (vezi toată discuția)
Cass calitate coasigurat pentru administrator si asociat unic societate comerciala fara venit robby76 robby76 Sunt administrator si asociat unic intr-un SRL, fara contract de munca sau alt contract cu firma pe care o detin si ca atare fara venituri. De curand a trebuit ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la medicul de familie letojob letojob Cum pot sa aflu la ce medic de familie este inscrisa mama mea? Se poate afla dupa cnp in Arad? Sunt curatorele legal al mamei mele care este internata in ... (vezi toată discuția)