cum sa procedez? acum un an am fost sa platesc impozitul pe pamant,unde au locuit bunici din partea mamei,nu a fost facuta intabulare , partaj sau altceva.dar an schimb sau platit impozitele la zi.au ramas ca mostenitori doua persoane mama si o sora de ai ei! bun am ajuns cu mama acolo si ce sa vad an loc de numele bunicilor era trecut ca propietar sotul surorei lui maicamea!am ramas blocat , erau si ei de fata si nu antelegeau de ce!! cum este posibil ?,mama fiind an varsta a platit surori mereu impozitul si ea la randul ei a platit la primarie!acum un an am duso si pe mama la primarie si asa am aflat despre schimbarea propietarului! dar cum este posibil fara partaj testament sau un alt act de propietate?sa se schimbe numele de pe propietate??
pusa2mimi
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
O explicatie logica ar fi ca platind unchiul dvs. impozitul cei de la primarie au trecut terenul pe rol la dansul.S-a mai intamplat, dvs trebuie sa-i spuneti mamei sa dezbata succesiunea dupa bunici la un notar daca si sora ei vrea daca nu vrea deschideti o actiune in justitie si cereti si partajul si intabularea, in felul acesta fiecare va plati pentru partea ei de teren.Costa dar este mai sigur. Succes.