avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare

Am platit taxa poluare repet poluare in 06 01 2013 am dat statul in judecata (am dat hirtiile la cineva care se ocupa cu asta) si recent am primit raspuns de la tribunal defininitiva ca am pierdut am intrebat pe domnul care se ocupa de asta cum e posibil si el a zis ca am pierdut taxaca sa incadrat taxa asta ca si cum ar fii de mediu e posibil asa ceva cind eu am platit taxa de poluare.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters236635 , utilizator 19:45, 1 Decembrie 2013
#-o....cineva care se ocupa cu asta...
da pentru un anumit procent rezovla el tot .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbrul de mediu Stefan13noiembrie Stefan13noiembrie Buna ziua.Din ce stiam eu,din luna martie ,ziua 15,anul 2013 denumirea de taxa auto s-a schimbat in Timbrul de mediu.Odata cu schimbarea numelui,s-au schimbat ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipată feliciamartinescu feliciamartinescu Șoțul are 57 și 35 de ani lucrați cu ani de grupa 1.Din ce am înțeles de la casa de pensii calcularea unei pensii anticipate se face la vîrsta de 60 de ... (vezi toată discuția)