avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare Timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare Timbrul de mediu

Buna ziua.Din ce stiam eu,din luna martie ,ziua 15,anul 2013 denumirea de taxa auto s-a schimbat in Timbrul de mediu.Odata cu schimbarea numelui,s-au schimbat si anumite prevederi in legatura cu recuperarea acestui timbru de mediu.Eu mi-am inmatriculat masina(pers. fizica) in aprilie 2013,deci am prins Timbru de mediu.Am mai intrebat anumite persoane,dar fara niciun raspuns concret.Se poate recupera aceasta taxa in cazul meu ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 10:29, 10 Noiembrie 2014
Slabe sanse! Foarte putini, cam 1% au reusit sa-si recupereze in instanta timbrul de mediu. Vorbesc de decizii ale curtilor de apel, care sunt definitive, nu de decizii ale tribunalelor, acestea pot fi atacate. Erau ceva sperante, dar CJUE a dat in 15 oct. o hotarare care nu lamureste lucrurile in cazul timbrului de mediu : e legal, nu e legal, e comunitar, nu e comunitar... Nu stiu ce sa va sfatuiesc!
Intrati pe blogul d-lui av. Alex CANCIU, domnia sa s-a implicat activ in chestiunea taxelor pe vanzarea-cumpararea autovehiculelor, indiferent cum s-au numit : de poluare, de mediu, de...
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru de mediu costygrigo costygrigo se poate recupera taxa timbru de mediu platita in 2014? sunt din Tulcea. (vezi toată discuția)
Jurisprudenta timbru de mediu vidoqc vidoqc Fac un apel la toti colegii avocati sau consilieri ce au avut dosare pe Timbru de Mediu CASTIGATE (pe fond sau recurs), indiferent de locul instantei, cu ... (vezi toată discuția)