avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta care sa ateste salariul efectiv primit de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta care sa ateste salariul efectiv primit de angajat

Incepand cu anul 1965 si pana in anul 1988 am lucrat doar in domeniul agriculturii. Astfel in perioada 1965-1971 am lucrat la Statiunea pentru masini si tractoare Beius, in perioada 1971-1972 am lucrat la SMA Rabagani, iar in perioada 1972-1988 am lucrat la SMA Ceica.
Am nevoie de adeverinta care sa ateste salariul efectiv primit de subsemnatul deoarece, la stabilirea dreptului de pensie s-a avut in vedere insa doar inscrierile din cartea de munca, respectiv salariul de incadrare, cu toate ca eu am lucrat chiar si 12 ore pe zi, poate chiar mai mult, precum şi duminicile si sarbatorile legale, ajungandu-se astfel la un castig chiar dublu decat incadrarea inscrisa in cartea de munca. (din castigul astfel obtinut, cu toate sporurile inscluse, respectiv ore suplimentare şi zile festive mi s-au făcut toate retinerile din salariu: pensie, CAS, etc.)
Spuneti-mi, va rog, unde s-a mutat arhiva Statiunii pentru masini si tractoare Beius, arhiva SMA Rabagani si arhiva SMA Ceica, pentru a putea solicita adeverinta in acest sens, fiindu-mi necesara pentru stabilirea puctului de pensie.
NOTA: Am solicitat aceste relaţii şi la Arhivele Nationale Oradea, insa am primit urmatorul raspuns: „ verificand in evidentele institutiei noastre s-a constatat ca nu detinem state de plata sau alte acte create de Statiunea pentru masini si tractoare Beius, SMA Rabagani si SMA Ceica, care sa ateste vechimea in munca si alte venituri”.
Cel mai recent răspuns: dmtr , utilizator 20:14, 1 Decembrie 2013
Incercati sa vedeti daca obtineti informatii de la Primariile localitatilor respective.
multumesc, o sa incerc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta privind forma de retribuire obtinuta in regim de lucru prelungit marjordy marjordy Incepand cu anul 1965 si pana in anul 1988 am lucrat doar in domeniul agriculturii. Astfel in perioada 1965-1971 am lucrat la Statiunea pentru masini si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma intereseaza unde pot gasi arhiva sma peris in vederea ... Alina M Ilie Alina M Ilie Buna ziua! Ma intereseaza unde pot gasi arhiva SMA Peris in vederea obtinerii unei adeverinte pentru perioada lucrata 1971-1974. As vrea sa obtin o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare limita de virsta cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua!O intrebare pe forum..unui coleg de serviciu i-a fost respins doarul de pensionare limita de virsta pe motivul ca doua adeverinte de grupa emise de o ... (vezi toată discuția)