avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta privind forma de retribuire obtinuta in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta privind forma de retribuire obtinuta in regim de lucru prelungit

Incepand cu anul 1965 si pana in anul 1988 am lucrat doar in domeniul agriculturii. Astfel in perioada 1965-1971 am lucrat la Statiunea pentru masini si tractoare Beius, in perioada 1971-1972 am lucrat la SMA Rabagani, iar in perioada 1972-1988 am lucrat la SMA Ceica.
Am nevoie de adeverinta care sa ateste salariul efectiv primit de subsemnatul deoarece, la stabilirea dreptului de pensie s-a avut in vedere insa doar inscrierile din cartea de munca, respectiv salariul de incadrare, cu toate ca eu am lucrat chiar si 12 ore pe zi, poate chiar mai mult, precum şi duminicile si sarbatorile legale, ajungandu-se astfel la un castig chiar dublu decat incadrarea inscrisa in cartea de munca. (din castigul astfel obtinut, cu toate sporurile inscluse, respectiv ore suplimentare şi zile festive mi s-au făcut toate retinerile din salariu: pensie, CAS, etc.)
Spuneti-mi, va rog, unde s-a mutat arhiva Statiunii pentru masini si tractoare Beius, arhiva SMA Rabagani si arhiva SMA Ceica, pentru a putea solicita adeverinta in acest sens, fiindu-mi necesara pentru stabilirea puctului de pensie.

Cel mai recent răspuns: marjordy , utilizator 11:41, 27 Ianuarie 2013
Fostii dvs angajatori sau detinatorii de arhive intocmesc si elibereaza adeverintele respective .
Daca fostele SMT-uri / SMA -uri nu mai exista va puteti adresa Arhivelor Nationala - Directia Judeteana in raza careia acestea isi aveau sediul.. In speta, este vorba despre Directia Judeteana Bihor a Arhivelor Nationale
Email: bihor.an@mai.gov.ro
Adresa: Oradea, Piata Independentei, Nr. 39, cod 410076
Judetul: Bihor
Telefon: 0259/413876
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta care sa ateste salariul efectiv primit de angajat dmtr dmtr Incepand cu anul 1965 si pana in anul 1988 am lucrat doar in domeniul agriculturii. Astfel in perioada 1965-1971 am lucrat la Statiunea pentru masini si ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca URIAS URIAS Buna ziua, În anul 1990, cand aveam deja 25 de ani de muncă, m-am ,,suparat” pe seful meu si nu m-am mai dus la muncă. Acum, cand am vrut sa depun ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma intereseaza unde pot gasi arhiva sma peris in vederea ... Alina M Ilie Alina M Ilie Buna ziua! Ma intereseaza unde pot gasi arhiva SMA Peris in vederea obtinerii unei adeverinte pentru perioada lucrata 1971-1974. As vrea sa obtin o adeverinta ... (vezi toată discuția)