avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

imi spuneti va rog, am nascut in 1 noiembrie, luna noiembrie se ia in calcul la indemnizatia de crestere copil?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 2 Decembrie 2013
Luna noiembrie se ia in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru CCC.

Pentru luna naşterii copilului se iau în calcul,
conform prevederilor art. 21 alin. (3) din Normele metodologice, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 52/2011, veniturile cuvenite pentru acea lună. Prin venituri cuvenite se înţelege venitul pe care l-ar fi primit persoana dacă ar fi lucrat în toată luna sau cumulul dintre venitul aferent zilelor lucrate cu indemnizaţia de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil tata - cum se calculeaza cele 12 luni de obtinere venituri? deliav111 deliav111 Buna ziua, am si eu urmatoarea nelamurire: pentru ca tatal sa poata beneficia de 1 luna de CIC, acesta trebuie sa fi obtinut venituri in ultimele 12 luni de ... (vezi toată discuția)
Calcul cic cimpeanu_dd cimpeanu_dd Buna seara! Am si eu o intrebare..in luna in care s-a nascut copilul este luat in calcul tot salariul care apare pe fluturas? Adica daca am nascut in ... (vezi toată discuția)
Concediul de cresterea copilului dersy dersy Buna Ziua! am nevoie de ajutor sunt pe cale sa i-mi mai iau un job.. pentru caci mi sa spus ca nu o sa intr in CCC sunt angajata din 14 aprilie 2014 si data ... (vezi toată discuția)