In anul 2012 am facut un credit de 26.000 lei. Din imposibilitate de plata am ramas restanta cateva luni. Pana in luna august 2013 am primit cateva notificari la adresa si telefonic ptr plata restanta de la o firma de recuperari dupa care pana la ora actuala nu am mai primit nici o sesizare nici la adresa nici telefonic. La acest credit am avut-o ca cocreditor pe fata cea mare. Creditul este de nevoi personale. Mentionez ca nu detin in proprietate nici un bun imobil sau mobil. Va rog sa-mi spune-ti ce repercursiuni pot avea in urma acestui credit. Va multumesc.
Buna seara, daca nu aveti proprietati, banca prin executor va poate pune poprire pe salariu si conturile din banci daca le aveti, atat titularului de credit cat si codebitorului.
Credit neplatit
chivudana
Acum 1 an am facut un credit de nevoi personale. Din imposibilitate de plata nu am mai platit. Cocreditor am avut-o pe fata mai mare. Mentionez ca nu am in ... (vezi toată discuția)
Datorie banca
chivudana
Buna ziua., La inceputul anului 2012 am facut o refinantare cu o banca de un credit de nevoi personale de 25000lei. Pana in august 2013 am platit cand rata la ... (vezi toată discuția)