Trebuie sa obtinem titlu de proprietate pentru niste terenuri inscrise in registrul agricol dar pentru care nu am acte de proprietate. Terenurile sunt mostenite de tatal meu, de la bunici si in registrul agricol sunt trecute pe numele sau. Cum trebuie sa procedam?
Daca s-a facut cerere pentru reconstituirea acestor terenuri va adresati Comisiei locale de fond funciar care trebuie sa faca demersurile necesare si inm caz ca sunteti nemultumiti de raspunsul lor va puteti adresa judecatoriei.
Daca nu s-a facut asemenea cereri singura posibilitate ar fi o actiune in constaare a uzucapiunii nterenurilor putind invoca si jonctiunea posesiilor.
Uzucapiune de 30 ani
mcrucita
Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)
Teren
lordionis
Buna ziua. Imi cer scuze inca de la inceput pt. dimensiunile textului ocupat de ceea ce o sa va prezint:
Familia mea a avut in folosinta de peste 100 de ... (vezi toată discuția)
Proprietate
lordionis
Buna ziua. Imi cer scuze inca de la inceput pt. dimensiunile textului ocupat de ceea ce o sa va prezint:
Familia mea a avut in folosinta de peste 100 de ani ... (vezi toată discuția)