avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre divort

buna ma numesc andrea si as vrea sa mi raspundeti la niste intrebari daca se poate.Matusa mea este casatorita de 5 ani si au un copil de 3 ani si sotul ia spus ca daca divorteaza ii ia copilul ca de ce este pe somaj si tribunalul in acest caz nu il dai ei ,familia sta in casa parintilor ei inpreuna cu acestea si au domiciliul acolo toti .intrebarea mea este poate sa ii ia copilul daca este pe somaj sau de ce nu au un imobil al lor . va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 14:18, 4 Aprilie 2009
Se va efectua ancheta sociala si ea trebuie sa realizeze venituri permanente ca si sotul ei.
Daca se va observa ca nu au venituri si un domiciliu separat atunci va mai greu sa vada cineva de copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor Florea80 Florea80 Sant casatorit cu o femeie de 2 ani de zile.casa este a mea dinainte de casatorie.in timpul casatoriei s a nascut un baiat.am datorii la banca,platesc toate ... (vezi toată discuția)
Psihologia minor mather mather cum sunt facute audierile la tribunal ale minorului de sub 10 ani de catre psihologul tribunalului? cerute de sot, si in ce masura ajuta un proces de divort? ... (vezi toată discuția)
Divort in care exista un minor vaiana vaiana se poate divorta cu acordul ambilor soti si in situatia in care exista un minor? (vezi toată discuția)