avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare pt a deveni contribuabil CASS daca nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare pt a deveni contribuabil CASS daca nu realizez venituri

Nu realizez nici un venit dar as dori sa-mi platesc contributia la CASS. De la ei mi-au zis ca trebuie sa platesc la Directia Finante 320 lei(echivalentul contributiei pe 6 luni) si o adeverinta eliberata tot de cei de la finante.
De la finante mi-au zis ca mai am nevoie de o adeverinta eliberata de primarie. De la primarie nu stie nimeni nimic. Imi poate spune cineva despre ce adeverinta este vorba? (sediul CJAS e in alta localitate decat localitatea mea de domiciliu si la tel nu-mi raspunde nimeni).
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: lavieestbelle , utilizator 13:51, 2 Decembrie 2013
mergeti la primarie cu o cerere si solicitati sa va elibereze o adeverinta dincare sa rezulte ca ...nu aveti nici un venit , apoi cu acea adeverinta semnata si stampilata de primar, buletinul , bani, mergeti la CJAS succes
Am depus o cerere tipizata la Administratia Finantelor Publice prin care am declarat pe propria raspundere ca nu sunt PFA, ca nu sunt asociat si inca 2-3 optiuni de genul asta. Maine ridic adeverinta din care fix asta rezulta:ca nu realizez venituri. E necesara o astfel de adeverinta si de la primarie? Am fost la primarie si doamna de acolo mi-a zis ca nu exista asa ceva.
Va multumesc domnule consilier Soimul 2010 pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare cas pentru ruda aflata in alt oras Gabi-M Gabi-M Buna ziua, Sunt angajat full-time ca programator la o firma din Galati de 5 ani. Sunt domiciliat in Galati, cu adresa din Galati trecuta in buletin. Vreau ... (vezi toată discuția)
Pentru ajutor ContSters346961 ContSters346961 Buna ziua!Am si eu o intrebare la dumneavoastra si sper sa ma ajutatii si pe mine.Eu cu sotul si copilul stam la bunica mea.El lucreaza de putin timpunde este ... (vezi toată discuția)
Ajutor social carmendumitrache carmendumitrache Buna seara, As dori sa stiu daca o femeie de 55 de ani, singura, fara venit, ce nu este apta de munca si fara sa fi avut vreodata carte de munca, ... (vezi toată discuția)