Nu realizez nici un venit dar as dori sa-mi platesc contributia la CASS. De la ei mi-au zis ca trebuie sa platesc la Directia Finante 320 lei(echivalentul contributiei pe 6 luni) si o adeverinta eliberata tot de cei de la finante.
De la finante mi-au zis ca mai am nevoie de o adeverinta eliberata de primarie. De la primarie nu stie nimeni nimic. Imi poate spune cineva despre ce adeverinta este vorba? (sediul CJAS e in alta localitate decat localitatea mea de domiciliu si la tel nu-mi raspunde nimeni).
mergeti la primarie cu o cerere si solicitati sa va elibereze o adeverinta dincare sa rezulte ca ...nu aveti nici un venit , apoi cu acea adeverinta semnata si stampilata de primar, buletinul , bani, mergeti la CJAS succes
Am depus o cerere tipizata la Administratia Finantelor Publice prin care am declarat pe propria raspundere ca nu sunt PFA, ca nu sunt asociat si inca 2-3 optiuni de genul asta. Maine ridic adeverinta din care fix asta rezulta:ca nu realizez venituri. E necesara o astfel de adeverinta si de la primarie? Am fost la primarie si doamna de acolo mi-a zis ca nu exista asa ceva.
Va multumesc domnule consilier Soimul 2010 pt raspuns.
Pentru ajutor
ContSters346961
Buna ziua!Am si eu o intrebare la dumneavoastra si sper sa ma ajutatii si pe mine.Eu cu sotul si copilul stam la bunica mea.El lucreaza de putin timpunde este ... (vezi toată discuția)