avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada sediu profesional la infiintare PFA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada sediu profesional la infiintare PFA

Sediul profesional as vrea sa-l dovedesc prin

1. Certificat de rol fiscal/rol agricol, în termen de valabilitate,
sau

2. Contract de vânzare-cumpărare, intabulat*

Intabulare nu cred ca am , deci pot alege varianta certificat de ro fiscal?

Eu am un act de vanzare-cunparare pe casa, dar nu s doar eu pe acel act ( sunt si 2 surori ale mele).
Intrebarea mea ar fi , pot obtine un certificat de rol doar pt. partea mea de proprietate ( una din surori este plecata in afara, are si ci expirat).

Cel mai recent răspuns: miha6809 , utilizator 15:46, 13 Ianuarie 2014
Sediul profesional il dovediti cu un comodat pe imobilul din care aveti o parte prin acel contract de vanzare.
Problema e ca una din surori nu e in tara si are si CI expirat.
Nu aveti nevoie de sora, sunteti coproprietar.
Unde se incheie contractul de comodat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)
Sediu asociatie ionutt ionutt Buna ziua! Cum se face dovada sediului unui CAR? Acesta a fost infiintat de catre o societate comerciala pentru salariatii sai. Este suficienta o declaratie ... (vezi toată discuția)
Sediu profesional intreprindere individuala romyyy romyyy Am facut demersurile infiintarii unei intreprinderi individuale (II) in Bucuresti, ieri (4.11.2013)mi s-a comunicat la ghiseu ca dosarul e complet, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)