Buna ziua . Indraznesc sa va cer parerea intr-o problema pe care am mai pus-o si anul trecut. Sunt , din pacate in urmatoarea situatie:
1. Sotul , poilitist, a introdus anul trecut(iulie)actiune de divort, in scopul ca, dupa divort sa poata cumpara locuinta de serviciu MIRA in care locuim. A cerut desfacerea casatoriei din culpa comuna . Am introdus intampinare ,cerere reconventionala.
2. Instanta de fond a dispus desfacerea casasatoriei din culpa exclusiva a reclamantului(aveam o adevarata colectie de certificate medico-legale care sa demonstrexe abuzurile la care am fost supusa :( ), incredintarea catre mine spre crestere si educare a minorei in varsta de 2 ani, corelativ cu obligarea reclamantului la plata catre aceasta a unei pensii de intretinere de 1/5 din venitul lunar net. si atribuirea catre parata (adica eu) a beneficiului contractului de inchiriere relativ la apartamentul de serviciu MIRA in care locuim .
3. sotul a facut apel, cu privire la culpa in desfacerea casatoriei :O si cu privire la atribuirea beneficiului contractului de inchiriere. Tribunalul a admis apelul in parte, in sensul ca mentine desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a reclamantului (provoacrea de certuri , consum excesiv de alcool, comportament violent), paratei neputandu-i-se imputa nicio vina in deteriorarea raporturilor de casatorie. apoi respinge cererea mea de atribuire a beneficiului contractului de inchiriere.
Carevasazica legea in minunata Romanei e cam asa: da, bestia e de vina, dar tu ,femeie cu copil in brate, ia-ti bagajul si du-te in gara, ca bestia e politist , deci are dreptul sa aiba un acoperis deasupra capului , iar tu si copilul tau ,NU!!!
Mai am cateva zile termen legal pentru recurs....Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc anticipat, cu drag Ally
Cel mai recent răspuns:
ally_alex06 , utilizator
13:58, 14 Aprilie 2009