avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prin ce acte contabile dovedesc ca facturile emise au ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prin ce acte contabile dovedesc ca facturile emise au fost insusite de catre debitor?

Buna ziua,
Debitorul nu recunoaste facturile emise catre el, .Nu mai posed procese verbale de predare primire marfa si nici avizele de expeditie. Este suficient sa depun doar actele mele contabile referitoare la facturile respective care sunt inregistrate?MUltumesc
Cel mai recent răspuns: ddianna , utilizator 17:41, 2 Decembrie 2013
Facturile sunt stampilate, semnate. Aveti contract cu presupusul debitor?
Nu sunt semnate si stampilate,acesta e si motivul pt care le contesta .Nu exista un contract intre parti. E suficient sa depun lista client, sa demonstrez ca noi am inregistrat in contabilitate facturile?Un jurnal cumparari?Sa le solicit lor sa depuna lista clienti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise pe numele firmei mele fara ca eu sa le primesc vali2008 vali2008 Buna ziua, am si eu o problema de drept comercial cred.. si anume am un SRL si am colaborat cu o firma cumparind marfa cu factura si eliberind pe loc CEC-uri ... (vezi toată discuția)
Probe la somatia de plata xm xm In afara de factura fiscala, care ar mai putea fi documente a caror insusire sa duca la somarea la plata a debitorului in instanta?presupunand ca debitorul nu ... (vezi toată discuția)
Urgent- retur marfa louisa louisa Va solicit ajutorul intr-o problema delicata. Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)