In cazul in care dosarul este pe rol pentru custodia minorei , iar judecatorul nu are destule probe prin care eu pot demonstra ca fetita este influentata de tata impotriva mea, fetita a declarat si judecatorului ca nu vrea cu mine, cu mama, dar este o influenta si va avea repercursiuni asupra educatiei copiilor, pot sa-i adresez o scrisoare deschisa la judecatorie sa-mi spun parerea sau nu?
Puteti depune la dosar orice sustineri, dar aduceti martori care sa confirme cele sustinute de dvs. Nu ati precizat ce varsta are minora .Aduceti inscrisuri si price acte prin care sa dovediti ca sunteti o persoana capabila sa i se incredinteze minora(adeverinte , caracterizari, adev scoala,adeverinte asociatie etc .)
Nu vreau sa se antepronunte judecatorul ci doresc sa-i trimit prin fax un raport de evaluare intocmit de psihologul de la protectia copilului Cluj din 2011, in urma reclamatiei facute de fostul sot , judecatorul mi=a spus ca e din 2011 si nu e buna, dar acolo minora fiind cu mine , acum are 10 ani scrie in urma sedintelor ce influenta are tatal asupra copiilor, martori daca as putea sa-i suplimentez va cere avocata. Intrebarea era daca eu pot sa-i trimit si le accepta fara sa aiba conform cu originalul, avocata mi-a spus sa cer de la tribunalul cluj conform cu originalul, dar ei mi le-au trimis prin fax.
IN URMA PLECARII MELE DIN TARA ANUL TRECUT FOSTUL SOT MI=A INTENTAT PROCES CUM CA AM ABANDONAT-O , NU AM STIUT NIMIC SI A PROFITAT, CAND M-AM INTORS NU AM PUTUT LUA FETITA AM VORBIT CU EA MEREU , I S-A INCRENDINTAT PRIN ORDONANTA , AM AJUNS LA FAZA DE EXECUTARE DAR FETITA DE CAND A LUAT-O LA EL NU MAI E DE RECUNOSCUT. SI NU VREA SA VINA LA MINE.TOATE DISCUTIILE LE POARTA IN FATA FETITEI SI-I SPUNE NUMAI LUCRURI URATE.