avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Custodie minori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Custodie minori

BUNA ZIUA!!!!

In cazul in care dosarul este pe rol pentru custodia minorei , iar judecatorul nu are destule probe prin care eu pot demonstra ca fetita este influentata de tata impotriva mea, fetita a declarat si judecatorului ca nu vrea cu mine, cu mama, dar este o influenta si va avea repercursiuni asupra educatiei copiilor, pot sa-i adresez o scrisoare deschisa la judecatorie sa-mi spun parerea sau nu?
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 20:25, 2 Decembrie 2013
Cum adica sa va spuna judecatorul parerea? El nu se poate antepronunta. Dvs va puteti folosi de ce probe considerati ca va ajuta.
Puteti depune la dosar orice sustineri, dar aduceti martori care sa confirme cele sustinute de dvs. Nu ati precizat ce varsta are minora .Aduceti inscrisuri si price acte prin care sa dovediti ca sunteti o persoana capabila sa i se incredinteze minora(adeverinte , caracterizari, adev scoala,adeverinte asociatie etc .)
Nu vreau sa se antepronunte judecatorul ci doresc sa-i trimit prin fax un raport de evaluare intocmit de psihologul de la protectia copilului Cluj din 2011, in urma reclamatiei facute de fostul sot , judecatorul mi=a spus ca e din 2011 si nu e buna, dar acolo minora fiind cu mine , acum are 10 ani scrie in urma sedintelor ce influenta are tatal asupra copiilor, martori daca as putea sa-i suplimentez va cere avocata. Intrebarea era daca eu pot sa-i trimit si le accepta fara sa aiba conform cu originalul, avocata mi-a spus sa cer de la tribunalul cluj conform cu originalul, dar ei mi le-au trimis prin fax.
IN URMA PLECARII MELE DIN TARA ANUL TRECUT FOSTUL SOT MI=A INTENTAT PROCES CUM CA AM ABANDONAT-O , NU AM STIUT NIMIC SI A PROFITAT, CAND M-AM INTORS NU AM PUTUT LUA FETITA AM VORBIT CU EA MEREU , I S-A INCRENDINTAT PRIN ORDONANTA , AM AJUNS LA FAZA DE EXECUTARE DAR FETITA DE CAND A LUAT-O LA EL NU MAI E DE RECUNOSCUT. SI NU VREA SA VINA LA MINE.TOATE DISCUTIILE LE POARTA IN FATA FETITEI SI-I SPUNE NUMAI LUCRURI URATE.
Depuneti raportul asa cum l-ati primit. Daca se cere conform cu originalul, va veti conforma, dar deocamdata depuneti-l asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi audiat ca martor un minor de 8 ani într-un dosar cercetare penală pentru loviri și alte violențe? Mircea  Tud Mircea Tud Bună ziua. Fosta soție, a folosit fetița noastră în vârstă de 8 ani ca martor, intr-un dosar de cercetare penala, în care reclamase loviri și alte ... (vezi toată discuția)
Drept penal. Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Am fost urmarita penal intr-un dosar in care am fost acuzata de incalcarea art. 371 alin 2. In urma cercetarilor facute ... (vezi toată discuția)
Poate fostul sot sa imi ia fetitele? deiut deiut buna ziua, in luna aug am decis sa pun capat relatiei cu sotul meu in urma unei agresiuni fizice pt care am fost internata 5 zile in spital,diagnosticul fiind ... (vezi toată discuția)