avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare

La masina care m-ar interesa ar trebuie sa platesc taxa de prima imtriculare.
Pot sa evit plata acesteia facand asa:
Cumpararea ei si folosirea cu numere provizorii timp de 3 luni. Dupa acest timp vanzarea masinii catre o persoana de incredere. Folosirea masinii cu numere provizorii timp de 3 luni pe numele noului proprietar. Cumpararea masinii si folosirea ei inca 3 luni ... si tot asa.
In acest caz as evita plata taxei de prima imtriculare?

Alte discuții în legătură

Imputernicire auto jeoanesss jeoanesss Am cumparat o masina in 2012 si m-mam inregistrat la impozit cu ea la primarie in 30 de zile de la data cumpararii. Nu am reusit sa imi preschimb numerele de ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Ce risc daca vand masina, o radiez fiscal dar nu radiez numerele? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Bunam Vreau sa vand autoturismul pe care il detin, dar cel care il cumpara nu are bani sa plateasca si taxa de timbru (tin sa mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)