avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu privind diploma recunoscuta insa forma ID, nu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu privind diploma recunoscuta insa forma ID, nu

Buna seara...Am diploma inca din anul 2008 si acum sunt in proces deoarece nu mi s-a dat voie sa intru in examenul de titularizare(forma nu este acreditata motiveaza ei).In primii doi ani am fost primita la examenul de titularizare insa dupa aceea mi se respingea dosarul .Sunt reprezentata de juristra de la sindicat si ,desi i-am spus ca cei care au diploma au procese castigate ,ea nu este foarte optimista...va rog sa-mi dati un sfat... Actiunea a fost respinsa si raspunsul in scris l-a primit in data de 26 noiembrie.avem termen de 15 zile pt a face raspuns..multumesc.Inca ceva,nu inteleg de ce procesul este la curtea de apel din primul termen.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:59, 2 Decembrie 2013
gabriella11 a scris:
...va rog sa-mi dati un sfat... Actiunea a fost respinsa si raspunsul in scris l-a primit in data de 26 noiembrie.avem termen de 15 zile pt a face raspuns..multumesc.

Vreţi să spuneţi că aţi pierdut la curtea de apel şi că aveţi 15 zile pentru a declara recurs? Dacă răspunsul este pozitiv, trebuie să ştiţi că vă poate da un sfat care să vă ajute doar persoana care poate să citească cel puţin cererea de chemare în judecată şi sentinţa.

gabriella11 a scris:
Inca ceva,nu inteleg de ce procesul este la curtea de apel din primul termen.

Pentru că vă judecaţi în contencios-administrativ cu un minister, iar litigiile împotriva autorităţilor publice centrale sunt de competenţa curţilor de apel, ca instanţe de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutii care controleaza ºi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii superioare? tudor12345 tudor12345 Va rog sa imi insiruiti institutiile care controleaza şi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala - actiuni in baza legii cetãþeniei nr. 21/1991 constant1313 constant1313 Cu toata jena, nu prea ma descurc in noul Cod de Procedura Civila:( Intrebare: O plangere in contencios, impotriva unei autoritati publice centrale se face la ... (vezi toată discuția)
Tichete masa- sanatate ContSters378881 ContSters378881 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns... Sindicatul Sanitas din Spitalul de Urgenta Alexandria a dat in judecata Spitalul pt tichetele de masa. Din ... (vezi toată discuția)