avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa la plata in cont (comanda pe Facebook)
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa la plata in cont (comanda pe Facebook)

Buna seara!
Am dat zilele trecute comanda de o rochita de la o doamna care avea profil pe Facebook cu hainute, i-am depus banii in cont si urma sa imi trimita rochita. Nu mai raspunde la mesaje si nici la telefon, iar in locul rochiei am primit carpe. Ce e de facut? O pot denunta la politie sau nici ei nu or sa faca nimic? E vorba de 80 lei.
Singura dovada pe care o am eu e ca i-am depus banutii in cont. Ea are chitanta cum ca mi-a trimis coletul. Cum pot demonstra eu ca mi-a trimis ce mi-a trimis? Ce pot face? #-o
Vreau sa merg sa depun plangere, rezolv ceva sau nu ma baga nimeni in seama?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 18:16, 4 Decembrie 2013
Eu zic sa mai riscati o suma asemanatoare, sa mai faceti o noua comanda si de aceasta data sa filmati deschiderea si sa deschideti coletul in prezenta a 2 martori. Asta daca vreti sa faceti o fapta buna si sa scapati tara de o raufacatoare. Fiind un profil de facebook e insa foarte posibil sa fie fals si sa nu puteti gasi vinovatul. Parerea mea este sa faceti cumparaturile in magazin. Facebookul este pentru socializare (cel putin teoretic)
Deci nu pot sa ii fac o reclamatie? Nu ma ia nimeni in considerare?
Chiar daca contul de facebook este fals contul bancar e mai greu de falsificat. Deci faceti plangere la politie pentru inselaciune. Va vor indruma ei ce si cum sa scrieti, de fapt exact ce s-a intamplat. Anexati copia dupa depunerea in cont si poze cu ce ati primit - colet si continut. Bancile pastreaza 30 zile filmarile din banca sau bancomate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda, teapa sau inselaciune prin cumpararea de bunuri pe facebook MadalinaG01 MadalinaG01 Buna ziua. Vin la dumneavoastra cu disperare pentru ca am ajuns in momentul in care nu mai stiu ce sa fac. Am achizitionat de curand de pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Am fost păgubită de 612 lei pentru produse pe care nu le-am primit. ce pot face? Mihaela.boangher Mihaela.boangher Buna seara ! Am si eu o mare problema si as vrea sa aflu parerea unui specialist. In ultima vreme, am inceput sa fac cumparaturi online pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune pe facebook cucu andreea cucu andreea Bună ziua, am comandat de pe fb o rochie și am stabilit cu vânzătorul să îi depun banii în cont și ea în aceeași zi să îmi trimiță coletul. Am ... (vezi toată discuția)