avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie banca schimb valutar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie banca schimb valutar

Buna ziua,
Acum 1 luna am avut o propriere de 42 de lei pe care am platito. Pe instiintarea de poprire erau trecute mai multe banci. Am sunat la fiecare banca trecuta pe foaie ca sa vad ce comisioane am de plata si sa inchid conturile, fiind foarte vechi si nefolosite. La una dintre banci intr-un cont euro exista o datorie de aproximativ 600 de euro, spun ei din cauza unui schimb valutar, la care au aplicat dobanda de 5,5%. Mentionez ca am avut un cont de lei la aceeasi banca inchis recent dupa ce am platit poprirea. Pe extrasele de cont apar:
in contul de lei ca au fost aproximativ 1600 (400 euro) care s-au transferat in contul de euro urmand, in urma unui schimb valutar. urmatoarea tranzactie din contul de euro este retragere de 3200 lei, contul de euro aparand apoi cu -400 de euro. Adica am retras 400+400 euro, bani care nu erau in acest cont. Cum am retras o suma care nu exista in cont...nu stiu. La aceasta suma de -400 de euro au aplicat o dobanda de 5,5% timp de 2 ani.... nu am fost instiintata nici de contul care era cu - 400 nici de dobanda. Am fost la banca, am intrebat si imi spun ca din cauza schimbului valutar de atunci eu trebuie sa platesc 600 de euro integral. Au trimis intern o reclamatie (pe mail), au facut o ancheta tot intern si acum m-au instiintat ca am aceasta datorie. Ce pot sa fac, va rog si va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări ... dresdros12 dresdros12 Bună ziua! Am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări am găsit aceasta platformă, unde sper ca voi găsi răspunsuri la intrebarile mele. La data ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Plata in euro vand o casuta si cumparatorul vrea sa-mi plateasca ... Adriana68 Adriana68 PLATA IN EURO Vand o casuta si cumparatorul vrea sa-mi plateasca in euro. Nu sunt multi bani, 7000 euro. Ce masura sa-mi iau , sau ce pot face sa ma asigur ca ... (vezi toată discuția)