avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Semnare bilant - fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Semnare bilant - fundatie

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca bilantul la o fundatie trebuie neaparat sa fie semnat de expert contabil. Mentionez ca fundatia nu are activitate din anul 2005.
Multumesc.
O zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:41, 3 Decembrie 2013
Va trebuie semnatura unui contabil autorizat membru ceccar. Faceti cu el un contract dee prestari servicii pentru cateva ore cat ii trebuie sa intocmesca bilantl si sa-l semneze. O sa va dea toate materialele si cd-ul cu care veti merge direct la finate sa-l depuneti la ghiseu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea bilantului Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! O societate comerciala infiintata in cursul anului 2013 cu statut de microintreprindere va trebui sa depuna bilantul pe 2013 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant asociatie non-profit carmenbn carmenbn O asociatie non-profit are 3 membri, nu are contabil si nici cenzor.In 2014 a avut o incasare prin banca si o retragere de numerar.Cine semneaza bilantul ... (vezi toată discuția)