avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model fisa consum combustibil utilaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model fisa consum combustibil utilaj

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un model de fisa/formular pentru consumul de combustibil a unor utilaje (generatoare, autoutilitare, buldo).
ideea este ca am bonuri de combustibil folosite pe aceste utilaje insa un le am centralizate pe aceste utilaje, ma puteti indruma?
Va multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 19:27, 5 Decembrie 2013
Din mesajul dumneavoastra deduc ca profilul dumneavoastra poate fi specific activitatilor de lucrari in constructii. Astfel, consider corect ca puteti utiliza Fisa limita de consum.
Gasiti pe net un model.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon de consum motorina dncmn78 dncmn78 Buna-ziua , Am o firma de constructii si folosesc utilaje cu motorina. Am intrebat si la finante(ca sa fiu mai sigura ) in ceea ce priveste deducerea TVA si ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli cu carburantii - motorina, benzina, consumabile la autovehicolele sin dotare si cele cu contract de comodat decowill decowill Societatea noastra cu profil dotari textile pentru HoReCa, are contracte de comodat pentru 5 autovehicole: -2 autoutilitare ptr transport sine, bare, scule, ... (vezi toată discuția)
Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)