avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez o masina fara contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez o masina fara contract vanzare-cumparare

Am fost la notariat pt a da declaratia pe propria raspundere si as dori un model de astfel de declaratie pt ca nu au stiut cum se face
Cel mai recent răspuns: cristi_marton , utilizator 13:12, 3 Decembrie 2013
de unde vreti s-o radiati si ce s-a intamplat cu masina, ce vechime are ?
am vandut masina acum 2 ani, nu am dat cartea masinii si nici talonul urmand ca in scurt timp sa facem contractul de vanzare cumparare si sa dau atunci cartea si talonul. nu stiu nici cum il cheama pe cumparator.cum pot sa radiez masina?am fost in pipera si functionarul de la ghiseu mi-a spus ca nu pot fara contractul de vanzare cumparare. masina e din 1996

Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
cristi_marton, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez o masina fara contract vanzare cumparare? cristi_marton cristi_marton am vandut masina acum 2 ani, nu am dat cartea masinii si nici talonul urmand ca in scurt timp sa facem contractul de vanzare cumparare si sa dau atunci cartea ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism serafim liviu serafim liviu acum 4 ani am vandut o masina .ca acte de la acea masina mai am doar cartea de identitate a masinii .Nu cunosc unde mai este acum masina si nici cine o are in ... (vezi toată discuția)
Cum sterg o masina din evidenta fiscala? Parisien Parisien In urma vanzarii unei masini pe care nu o mai foloseam, am intocmit cu respectivul cumparator un contract de vanzare-cumparare de mana, cu doi martori de fata. ... (vezi toată discuția)