avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum sterg o masina din evidenta fiscala?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum sterg o masina din evidenta fiscala?

In urma vanzarii unei masini pe care nu o mai foloseam, am intocmit cu respectivul cumparator un contract de vanzare-cumparare de mana, cu doi martori de fata. Cand am vrut sa merg sa radiez masina de la fisc, nu am mai gasit acel contract si in acest moment nu mai pot face dovada ca masina am vandut-o si ca nu se mai afla in proprietatea mea. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: JkMRD , utilizator 13:29, 20 Aprilie 2021
Contactati notar public,unde urmeaza sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil,ca urmare a tranzactionarii acestuia catre dl X la data Y
In baza declaratiei notariale,solicitati la autoritatea fiscala radierea pe proprie raspundere a bunului mobil
Succes !
Va multumesc mult pentru raspuns! O alta problema ar fi aceea ca nu stiu numele cumparatorului, nici adresa acestuia. Nu am retinut numele lui bazandu-ma pe contractul de vanzare-cumparare, dar cum acesta s-a pierdut... o data cu el s-a pierdut si numele sa spun asa.
Buna ziua am vandut o masina in urma cu un an si nu mai stiu nimic de ea. As putea sa o scot de la impozit si sa o radiez doar cu buletinul .NU MAI AM NICI UN ACT DE LA MASINA DOAR POZE LA CARTE SI LA TALON

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto vândut fără contract, radiere maria191983 maria191983 Am vandut o masina acum vreo 5 ani, si nu am reusit sa fac contract de vanzare cumparare, am pierdut urma la indivudul care am vandut-o, si inclusiv urma ... (vezi toată discuția)
Auto instrainat. nu detin nici un fel de act George0203 George0203 Buna ziua, tatal meu a instrainat o masina in anul 2003. La momentul respectiv nu a radiat masina nici de la taxe si impozite si nici de la politie. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Instrainarea unei masini care la impozit a ramas tot la mine.ce pot face? luciamonica luciamonica Acum 2 ani am instrainat o masina.Urma ca in cateva luni sa vina sa obtina CF dar din pacate nu s-a intamplat asa masina ramanand la impozit si Politie tot ... (vezi toată discuția)