avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de garantie

e normal sa mi se ceara la angajare sa girez cu casa?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:55, 6 Aprilie 2009
Nu este normal sa vi se ceara acest lucru.Sunt curios pe ce post va angajati si ce valori veti gestiona din moment ce vi se cer garantii atat de mari
deocamdata ma angajeaza de proba pentru 6 luni pe post de director de hotel
Studiati putin cap. garantii suplimentare in aceasta lege: 22/18.11.1969- privind angajarea gestionarilor, constituirea de garantii si raspunderea in legatura cu gestionarea bunurilor organizatiilor socialiste sa vedeti daca se justifica in cazul dvs garantia suplimentara. Succes in noua functie:)
Garantia in numerar va fi de minimum un salariu si de maximum trei salarii tarifare lunare ale gestionarului; ea nu va putea depasi valoarea bunurilor incredintate.
In functie de natura si valoarea bunurilor gestionate, se stabilesc plafoanele valorice si conditiile in care este obligatorie si constituirea unor garantii suplimentare, constind din:
a) afectarea unor bunuri imobile sau bunuri mobile de folosinta indelungata, proprietate a gestionarului sau a unor terti, pentru garantarea fata de unitate, a acoperirii pagubelor ce s-ar cauza de gestionar;
b) obligatii asumate de terti fata de unitate de a acoperi pagubele ce s-ar cauza de gestionar, fie integral, fie pentru o suma determinata.
multumesc.....
ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Salarizarea personalului contractual din primarii lidia31 lidia31 Sunt angajata la o primarie din noiembrie anul trecut, ca personal contractual pe un post unic cu cerinte de studii superioare, dar ca debutant ,cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Stagiu sanda2s sanda2s Buna seara! Sunt angajat cu o vechime de 30 ani intr-o societate iar pe postul actual am o vechime de 10 ani. Postul, conform COR cod 215101, ... (vezi toată discuția)
Garantie imobiliara la angajare alina.alina alina.alina Sunt in discutii de angajare la o anumita firma. Postul pe care urmeaza sa il ocup este de Director Magazin. Gestiunea imi va fi predata mie, si pentru ca ... (vezi toată discuția)