avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... C.A.R.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

C.A.R.

Buna ziua,

in anul 2009 am inceput un car la firma unde lucram. in perioada cand nu aveam bani imprumutati de la car se oprea o taxa lunara din salariu de 30 lei iar in perioada cand aveai bani imprumutati se oprea taxa de 10 lei + rata aferenta imprumutului.
am plecat de la aceasta firma anul aceasta in Octombrie iar in urma cu cateva zile mi-am adus aminte de acest car. I-am contactat si mi-au comunicat ca car a fost inchis in perioada aprilie 2011. problema este ca eu nu am semnat nimic si nu amridicat nici un ban iar dansii nu vor sa-mi puna la dispozitie actul care arata predarea banilor cat si inchiderea car-ului.
ce ma sfatuiti ?

va multumesc,
Paul B.
Cel mai recent răspuns: ContSters240478 , utilizator 10:57, 4 Decembrie 2013
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns / o indrumare la mesajul de mai sus ?

multumesc,
o zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- cont neinchis; plati suplimentare dorinaionela dorinaionela speta - in anul 2010 am achita o linie de creditare la o anumita banca unde aveam un card de salariu . Acu 1 saptamina ma suna de la o firma de recuperari ca ... (vezi toată discuția)
Îmi pot recupera,prin justiþie,reþinerile din salariu pentru cã am girat pe cineva care nu ºi-a plãtit datoriile? Patitul Patitul SUMAR: Pornind de la incredinţarea că toţi oamenii sunt \"oameni\",am girat un \"prieten\"la un C.A.R. Deşi suma iniţial împrumutată era de 5000 ... (vezi toată discuția)
Inchid firma ce se intampla cu bunurile cumparate si banii intrati in firma ? Vasile_Marius Vasile_Marius In luna August am deschis un SRL ( eu aveam 90% din firma si X 10%) Am inchiriat o casa si am inceput activitatea cu bani sub forma de imprumut , bani folositi ... (vezi toată discuția)