avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzarea produselor de uz casnic din lemn,impletituri ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzarea produselor de uz casnic din lemn,impletituri rachita, ceramica/lut in piete.

Buna ziua,
in cadrul unei piete agroalimentare in prezent s-au separat, dar fara o delimitare stricta sectoarele :**legume-fructe ** flori ** lactate** , care impreuna formeaza o zona compacta. Ultimul, sectorul de **marfuri nealimentare/industriale** a ramas practic in afara incintei pietei , fiind constituit intr-o zona unde totul este pustiu.

Asta s-a intamplat odata cu schimbarea conducerii pietei si probabil cu noile reglementari UE.

De mai bine de 20 ani, vanzarea produselor mentionate in titlu s-a facut in cadrul zonei de legume-fructe, unde a existat un contract inchiriere loc si s-au platit taxe la zi. Precizez ca o parte din aceste produse reprezinta productie proprie .
( Intrprindere Familiala, fabricarea produselor de uz casnic din lemn s.a si comercializarea lor in piete, targuri s.a .)

Exista un cadru legal sau se mentioneaza undeva faptul ca vanzarea produselor de uz casnic din lemn, rachita si olarit sa poata fi facuta in cadrul pietei agroalimentare, in zona propri-zisa destinata pietei, a legumelor si fructelor ?
.
In prezent se impune vanzarea acestor produse in sectorul de marfuri industriale.

Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor , standurilor , chioscurilor si pietelor ; activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii tarabostes1989 tarabostes1989 Buna ziua . Referitor la titlul subiectului , ceea ce ar insemna , un comert ambulant \" din poarta in poarta \" as vrea sa stiu ce acte trebuie sa detin in ... (vezi toată discuția)
Acord functionare primarie Simmmona Simmmona Buna ziua, am un SRL-D deschis in sectorul 4, care are ca obiect de activitate: activitati de intretinere corporala si secundare - productia de obiecte ... (vezi toată discuția)
Nu stiu la ce cod caen sa ma incadrez? iulian_iti iulian_iti Am un SRL si as dori sa deschid un magazin carea sa vand l articole de inmormantare(sicrie,coroane ,prosoape, etc). Pe langa cele de sus as vrea sa vand si ... (vezi toată discuția)