avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Bună ziua,
Dacă un angajat este penalizat conform cu Codul Muncii, cap II, art. 248, lit.c, (reducerea salariului de bază pe o durată de 1-3 luni cu 5-10%) se operează în revisal ?
exemplu:- penalizare cu 10% la un salariu de 800 lei, înseamnă 720 lei
- se operează în Revisal modificare de salariu conform deciziei de penalizare ?
Mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 3 Decembrie 2013
Se opereaza in REVISAL, intrucat are loc o modiificare a salariului de baza ..chiar daca este temporara aceasta modificare..

Vedeti si aceste discutii:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sactionare disciplinara 5% martapopescu martapopescu Buna ziua, Avem un salariat care a fost sanctionat cu reducerea salariului cu 5% pt luna iunie 2012. Reducerea se face la salariul de baza ( art 248 alin ... (vezi toată discuția)
Sanctiune reducere salariu baza Viovas Viovas Buna ziua. Am un salariat care are salariul de baza minim pt studii medii(aplicam coeficientii din vechiul CCM) adica 840 lei. Pt o luna va primi ca sanctiune ... (vezi toată discuția)
Modificare a salariului brut in revisal, in urma sanctiunii disciplinare cu 10% Bogdan Mitran Bogdan Mitran Buna ziua, Am emis 3 decizii cu sanctiuni de reducere a salariului brut cu 10% pentru 2 luni. As dori sa stiu daca aceste operatiuni se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)