avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aceeasi adresa pentru doua numere cadastrale diferite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aceeasi adresa pentru doua numere cadastrale diferite

Buna ziua!
Va rog ajutati-ma sa inteleg :
Eu detin un imobil pe o anume adresa cu un numar cadastral 64xxx si mai exista la aceeasi adresa un al numar cadastral 64xxy atribuit nepotului meu ( stam intr-o casa mutifamiliala sub acelasi acoperis, dar cu intratri diferite ). Este ceva ilegal in aceasta situatie? intreb intrucat eu vreau sa cumpar jumatatea de casa de la nepotul meu si nu vreau sa intampin probleme.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
cu stima ,
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 19:25, 3 Decembrie 2013
Pentru a va lamuri cu certitudine, este necesar sa solicitati de la OCPI ... Oficiul de Cadrastru si Publicitate Imobiliara de pe raza de competenta - ( judetul in care se afla dispus imobilul din cauza) , un extras de carte funciara pentru informare care sa cuprinda numerele topografice ... al dumneavoastra si al nepotului,.... apoi cu aceste documente sa va prezentati la un notar sa va completeze lista cu celelalte documente necesare in vederea incheierii tranzactiei dorite.
Buna seara!
va multumesc in primul rand pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns!
am in fata aceste extrase : pe al meu scrie nr cadastral 61440 iar pe al nepotului 61445 la aceeasi adresa : Localitatea L......., strada Pomi nr. xx
credeti ca este OK?
cu stima ,
Da, este ok perntru ca sunt numere cadastrale diferite, schite diferite la cadastru, chiar daca e aceeasi adresa. Dealtfel si in buletine, dvs aveti aceeasi adresa ca si nepotul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)
Se poate întabula un imobil pe baza expertizei topografice? dacă da, cine trebuie să depună documentația la ocpi? dragomirvalerian dragomirvalerian Daca in cadrul procesului a fost realizata o expertiza topografica , mai trebuie sa iau legatura cu un expert topograf pentru documentatia cadastrala in ... (vezi toată discuția)