avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa judiciara de timbru actiune comuna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa judiciara de timbru actiune comuna

buna ziua,
eu in calitate de debitor am formulat o contestatie la executare impreuna cu garantul impotriva executarii silite inceputa in baza unui cotract de imprumut. In urma regularizarii cererii atat eu cat si garantul am primit o adresa de la instanta in care ne instiinteaza pe fiecare in parte sa achitam 1000 ron taxa judicara de timbru.
va trebui fiecare in parte sa achitam acesta taxa judiciara, adica in total 2000 ron sau o achita doar unul dintre noi ?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Contestatie excutare valoare 350.000eur 72lia 72lia Buna ziua, Am primit somatie pentru neplata unui imprumut, valoare >300.000eur. Unde depun contestatia? Judecatorie? cat este taxa 194ron? (vezi toată discuția)