Nu stiu ce sa fac si as dori sa fiu sfatuit in privinta cu problema mea.Sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei am o fata de 20 de ani si un baietel de 5 ani,care a fost incredintat mamei,eu platind pensie alimentara.Zilele de vizita s au stabilit de comun acord,fapt mentionat la proces, dar neavand nici un document oficial.In weekendul trecut urma sa iau copilul la mine dar nu e de gasit.Am aflat ca a parasit tara impreuna cu mama lui in Suedia definitiv,ea cunoscand prin internet un barbat roman stabilit in Suedia.Nici nu am apucat sa mi iau la revedere de la el.Viata ei particulara nu ma intereseaza dar e posibil si legal sa poata scoate un minor din tara fara consimtamantul sau vreo semnatura de a mea??? Va rog sa ma ajutati !!! Va multumesc...
Da, avand copilul in incredintare, a putut pleca fara acordul dvs. Din pacate, dvs nici nu aveti un program de vizita stabilit..
Va trebui sa cereti unul adaptat la distanta dintre dvs.
Daca minorul i-a fost incredintat mamei spre crestere si educare da il poate scoate din tara fara acordul dumneavoastra si mama are sentina definitiva si irevocabila da il scoate din tara