avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor desene animate difuzate public
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor desene animate difuzate public

Buna ziua. Vreau sa imi raspunda cineva, daca pot difuza desene animate intr-o clinica de stomatologie pentru copii, descarcate de pe internet. Desene animate de scurt metraj gen tom si jerry, warner bros, si daca trebuiesc cumva platite drepturi de autor si unde.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:05, 4 Decembrie 2013
In principiu, daca nu au intrat in domeniul public, va trebui sa platiti pentru a le difuza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor literatura românã (basme, balade...) koda10 koda10 Buna ziua. As vrea sa stiu si eu daca beneficiaza de drepturi de autor acele opere din popor ( gen basme, balade , etc). Daca se pun pe suport informatic (dvd, ... (vezi toată discuția)
Posibila incalcare a drepturilor de autor? ipop999 ipop999 Salutare, De cateva luni am un site prin care personalizez tricouri. Toate design-urile fie pe fac personal, fie le cumpar de pe internet de pe site-uri de ... (vezi toată discuția)
Drepturi de folosire a imaginii celebritatilor postum valeriumoisa valeriumoisa Buna ziua, Care este procedura prin care se poate folosi imaginea personalitatilor istorice ca endorseri in campanii publicitare? De exemplu: Un ... (vezi toată discuția)