De cateva luni am un site prin care personalizez tricouri.
Toate design-urile fie pe fac personal, fie le cumpar de pe internet de pe site-uri de specialitate.
Unele design-uri reprezinta caractere din desene animate (tom & jerry, mickey mouse), din filme (superman, batman, casa de papel) sau jocuri (fortnite).
Comenzile pe site sunt foarte putin, 3-5 produse pe zi si din cele mentionate mai sus cam 2-3/sapt.
Acum vin intrebarile:
- cred ca incalc niste drepturi de autor pentru ca anu am acordul fortnite sau disney sa printez aceste tricouri cu design-urile lor. Ce se intampla daca un vizitator face o plangere catre Disney?
- ar trebui sa le scot de pe site voluntar inainte sa ma trezesc cu un eventual proces?
Multumesc.
PS. va rog sa nu aruncati cu pietre intr-un necunoscator.
Da, incalcati. Dar fiecare isi face socotelile lui. Daca fiecare detinator de marci ar actiona in justitie toti microproducatorii, cum sunteti dvs., ar ajunge la sapa de lemn (justitia are costurile ei). Astfel incat sunt actionati doar cei care prin vanzarile lor, produc pagube importante, si carora li se cer despagubiri pe masura.
O mama disperata
Baiatul meu, de 18 ani si jumatate, elev in clasa a XII-a a fost conectat prin programul Direct Connect (DC) la o retea de mii de utilizatori de calculatoare ... (vezi toată discuția)