avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj e acelasi lucru cu iesire din indiviziune ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj e acelasi lucru cu iesire din indiviziune ?

Buna seara, mi-a putin jena sa intreb dar totusi...am cautat incoace-incolo si n-am reusit sa inteleg: Partaj e acelasi lucru cu iesire din indiviziune ?. Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva si va doresc toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 21:00, 3 Decembrie 2013
Da, e acelasi lucru- partaj/ imparteala/ iesire din indiviziune. Starea de indiviziune= coproprietate pe cote parti sau in devalmasie ( la gramada- cu sotul)
Multumesc mult :)
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
Pilu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,care este diferenta între ieşire din indiviziune ... negut negut Buna ziua ,Care este diferenta între ieşire din indiviziune şi partaj ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Proprietate imobil. andre_1973 andre_1973 Buna ziua! In cazul in care doua persoane au in proprietate un imobil care nu se poate impartii fizic si nu se ajunge la intelegere din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)
Actiunea de iesire din indiviziune-partaj andy_roxy91 andy_roxy91 Care este diferenta intre actiunea de iesire din indiviziune si partaj succesoral? (vezi toată discuția)