avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D cu 2 asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D cu 2 asociati

Buna seara. Doresc infiintarea unui SRL-D impreuna cu o prietena. Ea are 33 de ani, eu 35, asadar doar ea se incadreaza in ceea ce priveste varsta. Niciuna din noi nu a mai avut vreodata o firma. Se poate infiinta SRL-D-ul avand-o pe ea drept detinator iar pe mine asociat?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 17:19, 4 Decembrie 2013
Nu. Oricum nu exista notiunea de drept detinator. Si ea este tot asociat chiar daca detine 99% din companie. Doar ea (33 ani) poate fi asociat intr-un srl-d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru plantatie zmeura cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru plantatie de zmeura pe o suprafata de un hectar. Ce masura/ program ar fi potrivit si ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Posibilitate deschidere srl-d daca am pfa ionix2727 ionix2727 Buna seara avocat net. As avea si eu o intrebare. Sunt interesat sa ma angajez la o banca ca si consultant financiar doar ca trebuie sa imi fac un pfa sau o ... (vezi toată discuția)