avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale posibilitate deschidere srl-d daca am pfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

posibilitate deschidere srl-d daca am pfa

Buna seara avocat net.
As avea si eu o intrebare.
Sunt interesat sa ma angajez la o banca ca si consultant financiar doar ca trebuie sa imi fac un pfa sau o societate comerciala avand varsta sub 35 de ani si ne mai avand firma sau ne mai fiind asociatul unei firme as fi eligibil pentru deschiderea unui srl-d. Intrebarea mea este: daca in momentul de fata imi voi deschide un pfa pentru exercitarea activitatii ca si consultant financiar pe viitor voi mai putea beneficia de deschiderea unui srl-d si contracta subventia nerambursabila de 10000 ?
Cel mai recent răspuns: ionix2727 , utilizator 09:45, 14 Octombrie 2014
Daca va infiintati un PFA puteti in viitorul foarte apropiat sa va deschideti si un SRL-D. Conditia e sa fiti la primul srl-d pt a beneficia de prev OUG 6/2011.
In acest moment nu am fost asociat sau nu am detinut nici un fel de srl sa sau srl-d, nici pfa din acest motiv am intrebat locul de munca viitor imi solicita deschiderea unui pfa pentru a-mi desfasura activitatea si pt a fi platit si voiam sa stiu daca imi voi deschide un pfa interfereaza cu benificiile unui srl-d

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Conditii infiintare srl-d Andreea0005 Andreea0005 Doresc sa infintez un srl-d. Activitatiile ce le urmaresc sunt: producerea de haine si bijuteri handmade, vanzarea obiectelor decorative ,tablouri si mobilier ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna varianta pentru deschiderea unei firme Dan1310 Dan1310 Buna ziua, Intentionez sa imi deschid o firma si nu stiu ce sa aleg. Situatia este urmatoarea. Eu voi asigura servicii IT pentru patru firme si voi primi ... (vezi toată discuția)