Exista vreun termen legal pentru finalizarea actelor din momentul achitarii contravalorii lucrarii ? Am achitat in 11.08.2012 , iar de atunci doamna respectiva ma tot duce cu zaharelul ca mai dureaza o luna , ca acum nu pot ca am probleme si nu lucrez, ca acum ii sotul in spital , altadata nu raspunde la telefon. Ultima data a spus ca la sfarsitul lui Noiembrie 2013 vor fi gata, se pare ca nu sunt gata actele.
Ce ar trebui sa fac ? Vroiam anul trecut sa fac un proiect cu fonduri europene nerambursabile si nu am reusit fiindca nu a terminat actele. Anul acesta (2014) cred ca se va intampla la fel.
Chitanta am primit-o scrisa de mana pe o foaie de matematica si cu stampila. Este valabila ?
Verificati daca s-a depus cu adevarat dosarul , e posibil sa fie probleme cu cadastrul ori cu actele de proprietate, e cam mult timp de la data depunerii, sau poate s-a respins .
buna seara, solicitatii doamnei sa va dea numarul de lucrare si data cand a fost depusa , la ce registrator a fost repartizata lucrarea, si apoi mergeti la OCPI. si intrebati. succes.
In cazul in care refuza sa-mi furnizeze datele solicitate ce pot sa fac ? Am doar nr. cadastral momentan, mentionat pe chitanta, dar cred ca nu ajuta la nimic, nu ? O alta nedumerire este .... am vazut ca in iulie 2012 a aparut Noua lege a Cadastrului, care presupune intabularea fara planuri cadastrale si la pret redus. La mine este vorba despre un teren intravilan, fara constructie, pentru care mi s-a spus ca trebuie sa achit 1240 lei. Este un cost corect ? Nu mai am incredere in aceasta firma , motiv pentru care incerc sa aflu informatii de la alte persoane competente. Multumesc !
Dupa cum ma asteptam, refuza sa-mi furnizeze datele. Mi-a spus ca daca merg la ei la birou imi vor da "copia chitantei de depunere a documentatiilor de unde se vede clar termenul de solutionare al acestora".
Nu are rost sa ma deplasez 80km pentru a primi copia aceea cand poate sa-mi spuna prin mail datele, dar refuza. Ce pot face ?