avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Durata intabulare - astept din august 2012
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Durata intabulare - astept din august 2012

Buna seara,

Exista vreun termen legal pentru finalizarea actelor din momentul achitarii contravalorii lucrarii ? Am achitat in 11.08.2012 , iar de atunci doamna respectiva ma tot duce cu zaharelul ca mai dureaza o luna , ca acum nu pot ca am probleme si nu lucrez, ca acum ii sotul in spital , altadata nu raspunde la telefon. Ultima data a spus ca la sfarsitul lui Noiembrie 2013 vor fi gata, se pare ca nu sunt gata actele.

Ce ar trebui sa fac ? Vroiam anul trecut sa fac un proiect cu fonduri europene nerambursabile si nu am reusit fiindca nu a terminat actele. Anul acesta (2014) cred ca se va intampla la fel.

Chitanta am primit-o scrisa de mana pe o foaie de matematica si cu stampila. Este valabila ?

Am nevoie de un sfat.
Cel mai recent răspuns: TopoUrban , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 00:30, 12 Decembrie 2013
Verificati daca s-a depus cu adevarat dosarul , e posibil sa fie probleme cu cadastrul ori cu actele de proprietate, e cam mult timp de la data depunerii, sau poate s-a respins .
buna seara, solicitatii doamnei sa va dea numarul de lucrare si data cand a fost depusa , la ce registrator a fost repartizata lucrarea, si apoi mergeti la OCPI. si intrebati. succes.
Verificati personal la OCPI,la registratorull sef daca exista dosar inregistrat
In cazul in care refuza sa-mi furnizeze datele solicitate ce pot sa fac ? Am doar nr. cadastral momentan, mentionat pe chitanta, dar cred ca nu ajuta la nimic, nu ? O alta nedumerire este .... am vazut ca in iulie 2012 a aparut Noua lege a Cadastrului, care presupune intabularea fara planuri cadastrale si la pret redus. La mine este vorba despre un teren intravilan, fara constructie, pentru care mi s-a spus ca trebuie sa achit 1240 lei. Este un cost corect ? Nu mai am incredere in aceasta firma , motiv pentru care incerc sa aflu informatii de la alte persoane competente. Multumesc !
Dupa cum ma asteptam, refuza sa-mi furnizeze datele. Mi-a spus ca daca merg la ei la birou imi vor da "copia chitantei de depunere a documentatiilor de unde se vede clar termenul de solutionare al acestora".
Nu are rost sa ma deplasez 80km pentru a primi copia aceea cand poate sa-mi spuna prin mail datele, dar refuza. Ce pot face ?

Va rog sa-mi spuneti...

Alte discuții în legătură

Extras cf si cadastrul imobilului pentru evaluare paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Am un spatiu comercial cumparat de la fosta cooperativa de consum si doresc sa il ipotechez. Ca act de propietate am o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit si probleme la intabulare trica599 trica599 Buna ziua! In anul 2002 am cumparat un teren de 800 mp reprezentand 1/2 dintr-o parcela mai mare, dreptunghiulara, de 1600 mp, in judetul Arges. In momentul ... (vezi toată discuția)
Act vinzare cumparare stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua cu o intrebare va deranjez ,,,dupa un act de vinzare cumparare la notariat ,,ce acte ar trebui sa am personal daca sunt cumparatorul,,ce acte imi va ... (vezi toată discuția)